Maharaja Lawak Mega (2012) Minggu 10 Akhir Full Download


Maharaja Lawak Mega (2012) | Country: Malaysia | Language: Malay | Genre: TV Show | Subtitle: None | Quality: SDTVRip


Zippyshare

Minyak Dagu (2013) Full Download Movie


Release Date: 03 January 2013
Language: Malay
Subtitle: Info Not Available
Genre: Thriller
Running Time:
Director: Azhari Zain
Cast: Yana Samsudin, Fezrul Khan, Fizo Omar

Sepah The Movie (2012) Full Download Movie


Release Date: 29 November 2012
Language: Malay
Subtitle: Info Not Available
Genre: Comedy / Romance
Running Time: 1 Hour 35 Minutes
Director: MP Roslin
Cast: Jep Sepah, Shuib Sepah, Mamat Sepah, Anzalna Nasir, Jehan Miskin, Ramona Zamzam, Azrul Raja Lawak, Pak Yus Rajalawak, Shiro Rajalawak, Talha Rajalawak

Statement Kurang Ajar Patrick Teoh


SK rasa mesti ramai orang kenal apek sorang nie..pasal dia ada berlakon dalam filem Baik Punya Cilok, Buli, The Red Kebaya, Sumolah dan bermacam-macam lagi la..tetapi statement dia mengenai agama Islam kita amatlah mengecewakan..ini adalah kenyataan beliau tentang garis panduan sambutan tahun baru cina di Kedah


 Sebagai seorang Islam, tentulah sakit hati melihat kenyataan dia mengenai sembahyang 5 waktu dan perempuan bertudung..kenapa perlu nak bangkitkan pasal agama Islam dengan isu sambutan tahun baru cina di kedah..tp kes cakap dulu, minta maaf kemudian dah jadi perkara biasa di Malaysia..

Tak lama selepas tue, beliau telah memohon maaf atas ketelanjuran dia pasal kenyataan diatas..boleh tengok printscreen dibawah..


Download Internet Download Manager v6.14.2 Full Version Mediafire


Kepada kaki download, sedut la Internet Download Manager (IDM) yang terbaru nie..boleh support firefox yang baru dan macam-macam lagi..bagi korang yang tak tahu apa IDM nie, software ini macam boleh tarik download speed bagi laju lagi la..lebih kurang mcm tue la..

Nie contoh IDM yang aku dah install kat computer aku...yang penting,DISABLE dulu antivirus korang erk..maksud aku,disable kat Real Time Protection tue..nanti detect virus..pasal nanti kalau antivirus detect as a virus, pakai dalam 30 hari jer la..tak boleh nak crack or patch..