Bongok punya company..tak ada duit nak bayar,tak payah la nak buka website2 buat duit menggunakan internet..dh la tak telus..cibai betul la..aku just nak tanya payment utk yg RM100 tue..tak byk pun..expect aku terima klu 45 hari berkemungkinan 15/2/2012..


Skrg nie waktu aku create entri nie dh 11/3/2011..berapa lama dh nak tunggu nie..bongok punya company..tak berduit..sengal..mmg betul la org kata yg Advertlets nie tak byr..tak mcm nuffnang n innity..mcm langit n bunyi klu nak dibandingkan nuffnang n innity nie..

Salah satu scam terbesar kat Malaysia,Advertlets la rajanya..sengal punya company..tak mampu nak byr,tutup jer la..mmg korang tak boleh lawan la nuffnang n innity..cina2 diaorg pun byr juga..cina2 ko advertlets utk bangsa ko jer..

Tulis waktu emosi,jadi mcm nie la..lantak la..peduli apa aku..blog aku..suka hati aku la nak ckp apa pun..aku ckp sound direct jer scammer terbesar kat Malaysia nie..klu gabenor Zeti tue mak aku,mmg dh tutup company ko..